Autorijschool van Klinken

Alles op een rijtje over Autorijschool van Klinken.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool van Klinken is 39%, 41 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool van Klinken? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool van Klinken.

Je vindt deze school in Maassluis. Dit zijn de adresgegevens: Fazantstraat 27, 3145CA Maassluis. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (010) 591 86 32, of 06 29 53 13 65. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: vanklinken.nu. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 242224060000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4816K1.

Wat is de locatie van Autorijschool van Klinken?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Maassluis.

Bekijk hier meer Rijscholen in Maassluis. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Alexander en Autorijschool Soeteman..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool van Klinken

Slagingspercentage

39

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(010) 591 86 32

Telefoon-nr

06 29 53 13 65

Website

vanklinken.nu

Adres

Fazantstraat 27

Postcode

3145CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

242224060000

Rijschoolnummer

4816K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool van Klinken”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool van Klinken
Autorijschool van Klinken

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo