Rijschool Angelique

Alles op een rijtje over Rijschool Angelique.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Angelique is 59%, 17 personen deden examen (rijbewijs B). (Praktijk)les volgen bij Rijschool Angelique? Voor het afrijden heb je keus uit 2 examenlocaties van het CBR: Rotterdam*, Spijkenisse. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Rijschool Angelique.

De rijschool is te vinden in Maassluis. Hierbij de adresgegevens: Johan Evertsenlaan 6B, 3143AH Maassluis. Dit is het e-mailadres van de rijschool: alvolthof@me.com. Even bellen? Het telefoonnummer is 06 23 14 59 53. Het KvK-nummer van deze rijschool is 687524740000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5031W8.

In welke plaats zit Rijschool Angelique?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Maassluis.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Maassluis. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Holland en Hattaf Autorijschool.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool Angelique

Slagingspercentage

59

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

E-mail

alvolthof@me.com

Telefoon-nr

06 23 14 59 53

Adres

Johan Evertsenlaan 6B

Postcode

3143AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Spijkenisse

KvK-nummer

687524740000

Rijschoolnummer

5031W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Angelique”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo