Autorijschool Van der Weijden

Ontdek alles over Autorijschool Van der Weijden.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van der Weijden ligt op 50%, 12 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Van der Weijden? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Alkmaar. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Van der Weijden.

Deze school heeft een locatie in Oudorp Nh. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Ceresstraat 35, 1829XE Oudorp Nh. Per e-mail bereik je ze op pieterbas@xs4all.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 46 04 82 13. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, autorijschoolvanderweijden.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 563825100000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1861H0.

Wat is de locatie van Autorijschool Van der Weijden (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Oudorp Nh.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Oudorp Nh. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Rijtoppers en Rijschool Oran.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Van der Weijden

Slagingspercentage

50

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

pieterbas@xs4all.nl

Telefoon

06 46 04 82 13

Website

autorijschoolvanderweijden.nl

Adres

Ceresstraat 35

Postcode

1829XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

563825100000

Rijschoolnummer

1861H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van der Weijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van der Weijden
Autorijschool Van der Weijden

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo