Autorijschool Van der Weijden

Alle informatie over Autorijschool Van der Weijden.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Van der Weijden ligt op 50%, 4 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Praktijkles volgen bij Autorijschool Van der Weijden? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Alkmaar.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Van der Weijden.

De rijschool is gevestigd in Oudorp Nh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ceresstraat 35, 1829XE Oudorp Nh. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 46 04 82 13. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolvanderweijden.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 563825100000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1861H0.

In welke plaats vind je Autorijschool Van der Weijden precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Oudorp Nh.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Oudorp Nh. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool ALFABET en Rijlespunt.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Van der Weijden

Slagingspercentage

50

Aantal examens

4

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 46 04 82 13

Website

autorijschoolvanderweijden.nl

Adres

Ceresstraat 35

Postcode

1829XE

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

563825100000

Rijschoolnummer

1861H0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Van der Weijden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Van der Weijden
Autorijschool Van der Weijden

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo