Autorijschool Timmermans

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Timmermans.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Timmermans ligt op 77%, 13 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool Timmermans? Je examen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Venlo. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een aangepaste auto, automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Timmermans.

De school is gevestigd in Venlo. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Jan Vermeerstraat 261, 5914VS Venlo. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op (077) 351 48 88, of 06 29 17 48 53. De rijschool heeft een eigen website: [email protected] Het KvK-nummer van de school is: 679504770000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 9994X3.

In welke plaats zit Autorijschool Timmermans (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Venlo.

Klik hier voor alle Rijscholen in Venlo. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Drive, driven to be the best en Verkeerschool de Bruijn.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Timmermans

Slagingspercentage

77

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(077) 351 48 88

Telefoon-nr

06 29 17 48 53

Website

[email protected]

Adres

Jan Vermeerstraat 261

Postcode

5914VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

679504770000

Rijschoolnummer

9994X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Timmermans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo