Autorijschool Timmermans Venlo ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Timmermans

Alle details over Autorijschool Timmermans.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Timmermans is 73%, 22 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je voor les bij Autorijschool Timmermans? Je kunt kiezen uit 1 CBR locaties: Venlo. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een aangepaste auto, automaat personenauto.

Korting rijles & auto theorieboek

Bespaar geld met de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan!

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Timmermans.

De rijschool heeft een locatie in Venlo. Hierbij de adresgegevens: Jan Vermeerstraat 261, 5914VS Venlo. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. De rijschool is telefonisch te bereiken op (077) 351 48 88, of 06 29 17 48 53. Deze school heeft een eigen site: [email protected] Het KvK-nummer van deze rijschool is 679504770000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 9994X3.

In welke plaats zit Autorijschool Timmermans precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Venlo.

Klik hier voor alle Rijscholen in Venlo. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Cuijpers Blerick en Autorijschool Jan Christis B.V..

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Autorijschool Timmermans

Slagingspercentage

73

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 29 17 48 53

Website

[email protected]

Adres

Jan Vermeerstraat 261

Postcode

5914VS

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

679504770000

Rijschoolnummer

9994X3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Timmermans”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo