Autorijschool Suydersee

Alles op een rijtje over Autorijschool Suydersee.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Suydersee is 69%, 13 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Suydersee? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocatie: Emmeloord.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Bij deze rijschool ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Suydersee.

Je vindt de rijschool in Dronten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: De Eendenkooi 21, 8251NA Dronten. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is (0321) 31 78 24, of 06 36 54 64 65. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: suydersee.net. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 390979330000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4366A8.

Wat is de locatie van Autorijschool Suydersee (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in Dronten.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Dronten. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Adrie Van Baal Rijschool en Autorijschool John Breet.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Suydersee

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0321) 31 78 24

Telefoon-nr

06 36 54 64 65

Website

suydersee.net

Adres

De Eendenkooi 21

Postcode

8251NA

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

390979330000

Rijschoolnummer

4366A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Suydersee”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo