Autorijschool Stein

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Stein.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Stein ligt op 52%, 58 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Stein? Rij-examen doe je bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Groningen, Winschoten. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Stein.

Deze school vind je in Froombosch. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Hoofdweg 67, 9619PB Froombosch. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 29 05 26 34. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 730220200000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1319H2.

Waar vind ik Autorijschool Stein precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Froombosch.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Froombosch. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Oosterveld en Folkers Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Stein

Slagingspercentage

52

Aantal examens

58

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 05 26 34

Adres

Hoofdweg 67

Postcode

9619PB

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

730220200000

Rijschoolnummer

1319H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Stein”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo