Autorijschool Soney

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Soney.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Soney is 40%, 15 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met les bij Autorijschool Soney? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Breda, Roosendaal. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Soney.

Deze rijschool vind je in Roosendaal. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Van Lenneplaan 5, 4707LL Roosendaal. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 14 54 85 54. Het KvK-nummer van de rijschool is: 597320590000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8802F1.

Waar bezoek ik Autorijschool Soney (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Roosendaal.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Roosendaal. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool Tran en Rijschool Stap voor Stap.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Soney

Slagingspercentage

40

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 54 85 54

Adres

Van Lenneplaan 5

Postcode

4707LL

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda, Roosendaal

KvK-nummer

597320590000

Rijschoolnummer

8802F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Soney”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo