Autorijschool Sharief

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Sharief.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Sharief is 100%, 1 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Sharief? Je kiest uit een van de 1 CBR examenlocaties: Rijswijk.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze school, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Sharief.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Antonius Heggelaan 5, 2493CE ‘S-Gravenhage. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 070-4445891, of 06-51171004. Het KvK-nummer van deze school is 271481350000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3776W8.

Waar vind je Autorijschool Sharief (route & kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Check ook deze twee rijscholen: MyDrive en Verkeersschool Jasco.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Sharief

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

070-4445891

Telefoon-nr

06-51171004

Adres

Antonius Heggelaan 5

Postcode

2493CE

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

271481350000

Rijschoolnummer

3776W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Sharief”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo