Autorijschool Rosa

Alle informatie over Autorijschool Rosa.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rosa ligt op 35%, 17 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Rosa? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Rotterdam*. Heb je je theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorieboek scooter of auto.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool Rosa.

Je vindt de rijschool in Rotterdam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Schoenerplaats 88, 3028JL Rotterdam. Je bereikt ze per e-mail via: rosaph62@gmail.com. De school is telefonisch bereikbaar op 06 45 71 58 22. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 244707910000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5428A1.

Wat is de locatie van Autorijschool Rosa (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Rotterdam.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: A-Nisa Autorijschool en Rijschool P. Hendriks.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Rosa

Slagingspercentage

35

Aantal examens

17

Auto

Beschikbaar

E-mail

rosaph62@gmail.com

Telefoon-nr

06 45 71 58 22

Adres

Schoenerplaats 88

Postcode

3028JL

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

244707910000

Rijschoolnummer

5428A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rosa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo