Autorijschool Rob Verschuuren

Alle informatie over Autorijschool Rob Verschuuren.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rob Verschuuren is 57%, 54 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Praktijkles volgen bij Autorijschool Rob Verschuuren? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van CBR: Mierlo.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Rob Verschuuren.

Je vindt de school in Asten. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Burg Wijnenstraat 39, 5721AG Asten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (06) 46100529, of 49364618. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij: robverschuuren.nl. Het KvK-nummer van de school is: 170813640000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0653F7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Rob Verschuuren?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Asten.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Asten. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Focus en Autorijschool-VOS.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Rob Verschuuren

Slagingspercentage

57

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(06) 46100529

Telefoon-nr

49364618

Website

robverschuuren.nl

Adres

Burg Wijnenstraat 39

Postcode

5721AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

170813640000

Rijschoolnummer

0653F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rob Verschuuren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rob Verschuuren
Autorijschool Rob Verschuuren

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo