Autorijschool Rob Verschuuren

Lees alles over Autorijschool Rob Verschuuren.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rob Verschuuren is 66%, 29 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Eerst je theorie binnenhalen? Bij deze rijschool kun je terecht voor theorielessen voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool Rob Verschuuren? Rij-examen doe je bij een van de 1 CBR afrijdlocaties: Mierlo. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Rob Verschuuren.

De school is te vinden in Asten. Hierbij de adresgegevens van de school: Burg Wijnenstraat 39, 5721AG Asten. Dit is het e-mailadres van de rijschool: r.verschuuren30@upcmail.nl. Bel de rijschool op, (06) 46100529, of 49364618. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: robverschuuren.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 170813640000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 0653F7.

Waar bezoek ik Autorijschool Rob Verschuuren (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Asten.

Bekijk hier alle Rijscholen in Asten. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Balgobind en rijschooldebergen.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Rob Verschuuren

Slagingspercentage

66

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

r.verschuuren30@upcmail.nl

Telefoon

(06) 46100529

Telefoon-nr

49364618

Website

robverschuuren.nl

Adres

Burg Wijnenstraat 39

Postcode

5721AG

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

170813640000

Rijschoolnummer

0653F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rob Verschuuren”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rob Verschuuren
Autorijschool Rob Verschuuren

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo