Autorijschool Frank

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Frank.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Frank ligt op 65%, 51 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: motor, auto, bromfiets. Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Rijles volgen bij Autorijschool Frank? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Mierlo.

Welke keurmerk(en) heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Frank.

De rijschool is te vinden in Helmond. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Johanna v Vlaanderenstr 43, 5706MB Helmond. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. Je bereikt de rijschool per telefoon via (0492) 536 108, of 06 1436 9271. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: frankrijschool.nl. Het KvK-nummer van deze school is 171715350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2841R8.

In welke plaats zit Autorijschool Frank (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Helmond.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Helmond. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Dierdonk en Let’s Ride.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Frank

Slagingspercentage

65

Aantal examens

51

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0492) 536 108

Telefoon-nr

06 1436 9271

Website

frankrijschool.nl

Adres

Johanna v Vlaanderenstr 43

Postcode

5706MB

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

171715350000

Rijschoolnummer

2841R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Frank”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo