Autorijschool Rob Berreboom

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Rob Berreboom.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Rob Berreboom ligt op 0%, 2 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Rob Berreboom? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Barendrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Rob Berreboom.

De school heet een locatie in Nieuwerkerk Ad Ijssel. De adresgegevens zijn als volgt: De Populier 60, 2912NJ Nieuwerkerk Ad Ijssel. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 250 852 19. Het KvK-nummer van deze rijschool is 550184160000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 4907U7.

Waar zit Autorijschool Rob Berreboom (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Nieuwerkerk Ad Ijssel.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Nieuwerkerk Ad Ijssel. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Hammer Autorijschool (+Motor) en Autorijschool Suzanne.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Rob Berreboom

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 250 852 19

Adres

De Populier 60

Postcode

2912NJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

550184160000

Rijschoolnummer

4907U7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Rob Berreboom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Rob Berreboom
Autorijschool Rob Berreboom

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo