Autorijschool Limfa

Alle details over Autorijschool Limfa.

Praktijkles volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Limfa is 67%, 3 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Een goede voorbereiding tref je gewoon vanuit huis. Begin met online theorie examens om je optimaal voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Rijles volgen bij Autorijschool Limfa? Je hebt de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Breda.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Limfa.

De school is te vinden in Baarle-Nassau. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kogelflesstraat 14, 5111WB Baarle-Nassau. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 10 22 21 10. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 656659880000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 5170W4.

Waar zit Autorijschool Limfa precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Baarle-Nassau.

Bekijk hier alle Rijscholen in Baarle-Nassau. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Verkeersschool Onderweg en Jodie Moor rijopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Limfa

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 10 22 21 10

Adres

Kogelflesstraat 14

Postcode

5111WB

Plaats

Examenlocatie(s)

Breda

KvK-nummer

656659880000

Rijschoolnummer

5170W4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Limfa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo