Autorijschool RBC

Alles wat je wilt weten over Autorijschool RBC.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool RBC ligt op 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool RBC? Je kiest uit een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool RBC.

De rijschool heeft een vestiging in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Zandbaars 45, 5658BS Eindhoven. Je bereikt ze per e-mail via: info@autorijschoolrbc.nl. Bel de rijschool op, 06-25153807. De school beschikt over een eigen website: autorijschoolrbc.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 514151940000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2900F6.

Wat is de locatie van Autorijschool RBC precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in regio Eindhoven.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Eindhovense Rijopleiding en Streetwise Rijopleidingen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool RBC

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolrbc.nl

Telefoon-nr

06-25153807

Website

autorijschoolrbc.nl

Adres

Zandbaars 45

Postcode

5658BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

514151940000

Rijschoolnummer

2900F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool RBC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo