Autorijschool RBC

Alle gegevens over Autorijschool RBC.

Praktijklessen volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool RBC ligt op 56%, 9 personen deden examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool RBC? Je kiest uit een van de 1 examenlocaties: Eindhoven. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool RBC.

De school is gevestigd in Eindhoven. De adresgegevens: Zandbaars 45, 5658BS Eindhoven. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@autorijschoolrbc.nl. Voor telefonisch contact bel je met 06-25153807. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, autorijschoolrbc.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 514151940000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2900F6.

Waar bezoek je Autorijschool RBC (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Eindhoven.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Eindhoven. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Van Houtum Rijopleiding en Autorijschool Strijp.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool RBC

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolrbc.nl

Telefoon-nr

06-25153807

Website

autorijschoolrbc.nl

Adres

Zandbaars 45

Postcode

5658BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

514151940000

Rijschoolnummer

2900F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool RBC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo