Autorijschool RBC

Alles op een rijtje over Autorijschool RBC.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool RBC ligt op 50%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool RBC? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Eindhoven. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Contact & telefoon van Autorijschool RBC.

De rijschool is gevestigd in Eindhoven. De adresgegevens zijn als volgt: Zandbaars 45, 5658BS Eindhoven. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@autorijschoolrbc.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06-25153807. De school heeft een eigen site: autorijschoolrbc.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 514151940000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 2900F6.

In welke plaats vind ik Autorijschool RBC precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in de buurt van Eindhoven.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Hessels en Autorijschool De Kempen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool RBC

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolrbc.nl

Telefoon-nr

06-25153807

Website

autorijschoolrbc.nl

Adres

Zandbaars 45

Postcode

5658BS

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

514151940000

Rijschoolnummer

2900F6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool RBC”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo