Autorijschool S. Aydin

Alles wat je wilt weten over Autorijschool S. Aydin.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool S. Aydin is 48%, 21 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool S. Aydin? Dan heb je de keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Eindhoven. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool S. Aydin.

De school heet een locatie in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Honore de Balzaclaan 6, 5629PA Eindhoven. Bellen? Het telefoonnummer is 06 29 06 48 23. Het KvK-nummer van deze rijschool is 677409520000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1014F3.

In welke plaats zit Autorijschool S. Aydin precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Eindhoven.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Eindhoven. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Rijschool Renders en Autorijschool van der Leest.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool S. Aydin

Slagingspercentage

48

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 29 06 48 23

Adres

Honore de Balzaclaan 6

Postcode

5629PA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

677409520000

Rijschoolnummer

1014F3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool S. Aydin”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo