Autorijschool “R. De Wit”

Alle gegevens over Autorijschool “R. De Wit”.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “R. De Wit” ligt op 80%, 5 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto, bromfiets. Start je met les bij Autorijschool “R. De Wit”? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Utrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorieboek motor of auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool “R. De Wit”.

De school is te vinden in Wijk Bij Duurstede. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Promenade 4, 3962HC Wijk Bij Duurstede. Per e-mail bereik je ze op rbbhwit@hotmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0343) 57 21 81, of 06 53195710. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolrdewit.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 300979490000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6188G2.

Waar vind je Autorijschool “R. De Wit” (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Wijk Bij Duurstede.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Wijk Bij Duurstede. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Soesterberg en Rijschool MotionDrive.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool “R. De Wit”

Slagingspercentage

80

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

rbbhwit@hotmail.com

Telefoon

(0343) 57 21 81

Telefoon-nr

06 53195710

Website

autorijschoolrdewit.nl

Adres

Promenade 4

Postcode

3962HC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300979490000

Rijschoolnummer

6188G2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “R. De Wit””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “R. De Wit”
Autorijschool “R. De Wit”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo