Autorijschool Pink Paper

Alle details over Autorijschool Pink Paper.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Pink Paper is 56%, 9 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor les bij Autorijschool Pink Paper? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Amsterdam, Haarlem. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Pink Paper.

De rijschool is gevestigd in Amsterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Loenermark 449, 1025TN Amsterdam. Dit is het e-mailadres van de rijschool: pinkpaper@online.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 24 77 44 99. De rijschool heeft een eigen website: autorijschoolpinkpaper.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342239740000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0964A8.

Wat is de locatie van Autorijschool Pink Paper?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Amsterdam.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Çakmak en Rijschool Heemskerk.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Pink Paper

Slagingspercentage

56

Aantal examens

9

Auto

Beschikbaar

E-mail

pinkpaper@online.nl

Telefoon

06 24 77 44 99

Website

autorijschoolpinkpaper.nl

Adres

Loenermark 449

Postcode

1025TN

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

KvK-nummer

342239740000

Rijschoolnummer

0964A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Pink Paper”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo