Autorijschool Minerva

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Minerva.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Minerva ligt op 48%, 31 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Begin zelf alvast met het leren van de verkeerstheorie, start met online theorie-training om je goed voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Minerva? Je hebt de keus uit 1 CBR examenlocaties: Den Bosch.

Beste auto theorieboek, gratis oefenen & gratis proeflessen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Check de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Minerva.

De school is gevestigd in Brakel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Van Damweg 2, 5306BP Brakel. Bellen? Het telefoonnummer is: (0418) 67 35 83. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 110285860000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 8617X7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Minerva precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in regio Brakel.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Brakel. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Het Vertrouwen Opleidingen B.V. en Rob Moggre.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Minerva

Slagingspercentage

48

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Adres

Van Damweg 2

Postcode

5306BP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

110285860000

Rijschoolnummer

8617X7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Minerva”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo