Autorijschool Mijn Droom

(14 klantbeoordelingen)

Alle details over Autorijschool Mijn Droom.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mijn Droom ligt op 79%, 66 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Mijn Droom? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Berkel Enschot.

Beschikt deze rijschool over keurmerk(en)?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Mijn Droom.

Deze rijschool is gevestigd in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Oegstgeeststraat 137, 5045TZ Tilburg. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. De rijschool bellen? 06-58812513. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 180805840000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 9905N9.

Wat is de locatie van Autorijschool Mijn Droom precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere scholen in Tilburg.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Tilburg. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Kaplan en Chr. Vermeer Trainingen.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Mijn Droom

Slagingspercentage

79

Aantal examens

66

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-58812513

Adres

Oegstgeeststraat 137

Postcode

5045TZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180805840000

Rijschoolnummer

9905N9

14 reviews for Autorijschool Mijn Droom

4.8
13
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniempje

  Prettige manier van les krijgen. Ik raad de rijschool aan.

 2. Boris

  goede school . fijne ervaring

 3. Lydia Van Vooren

  Zowel als werknemer vond(en vind) ik het erg prettige en goede rijschool. Fouten maken mag, dat is zelfs nodig, daar word je beter van, zeker als je de gegeven tips ter harte neemt.
  Mijn zoon heeft er ook rijles gehad en is gelukkig ook de eerste keer geslaagd.

 4. PSMA

  Zeer professionele rijschool. Marc geeft les op een duidelijke manier en is altijd in voor een geintje. De 90 minuten zijn ook zo voorbij.

 5. M.

  Hele fijne en plezierige manier van lesgeven. Stelt je op je gemak en weet feilloos de punten waar je nog kan verbeteren uit te filteren. Veel geduld, maar zegt wel wat het op staat.

 6. Corry

  Een perfecte rijschool die oog heeft voor ieder individu. Mijn dochters hebben hier beide prima les gehad waarbij rekening werd gehouden met de verschillende karakters dus ook aanpak.
  Toppers !

 7. Petrus Antonissen

  Geweldig goede rijschool met zeer bekwaam en vriendelijk personeel zou iedereen deze rijschool aanbevelen

 8. Edith Verhoef

  Het is een van de betere rijschollen van Nederland.
  Vooraanstaand met alle soorten, van faalangst tot autisme alles kunnen ze aan.

 9. Dick

  Superrr goede rijschool en correct in rijles geven eerlijk en open tegen de leerling

 10. Femke

  Hele fijne rijschool. Ik heb gezocht op een goede rijschool in Tilburg en omstreken en kwam al snel bij rijschool Mijn Droom. Fijne lessen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik ben in eén keer geslaagd

 11. Frans Verhoef

  Prima rijschool.

 12. Liselotte

  Ik ben bij mijn droom terecht gekomen omdat vrienden van mij ook gelest hebben bij Marc en super blij waren met de lessen. Ik ben blij dat ik naar ze geluisterd heb. Het slagingspercentage is niet voor niets zo hoog, ook ik ben de eerste keer geslaagd! Echt een aanrader.

 13. Joop

  Geweldig wat mensen schrijven, geweldig hoe de ouders de kinderen onder druk zetten, want het mag niet veel kosten.
  Hun kind moet maar van alles, goed je best doen hoge cijfers op school halen gaan werken dit doen dat doen, laat je kind leven laat ze fouten maken. MIJN DROOM IS DE ALLER BESTE.
  Hun probleem is dat ze je willen laten slagen voor zo weinig mogelijk geld en daar moet Marc van afstappen.

 14. Amri

  Enorm blij met de rijschool Marc zit er met hart en ziel in en wilt dat je niet alleen slaagt voor je rijbewijs maar wilt je veilig de weg op sturen met enorm veel kennis voor als ik de weg op ging. Erg duidelijk zegt waar het op staat, kent de rijprocedure perfect en voert deze ook top uit! Binnenkort op examen met maar 18 lessen (H)

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo