Autorijschool Mijn Droom

Alle details over Autorijschool Mijn Droom.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Mijn Droom ligt op 94%, 32 personen legden examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Mijn Droom? Je hebt keus uit 1 examenlocatie van CBR: Berkel Enschot. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Mijn Droom.

De rijschool is te vinden in Tilburg. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Oegstgeeststraat 137, 5045TZ Tilburg. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@mijn-droom.nl. Bellen? Het telefoonnummer is: 06-58812513. Het KvK-nummer van deze school is: 180805840000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 9905N9.

Waar bezoek ik Autorijschool Mijn Droom precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Tilburg.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Tilburg. Check ook deze twee rijscholen: Autorijschool Drive Support en Autorijschool van Meel.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Mijn Droom

Slagingspercentage

94

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@mijn-droom.nl

Telefoon-nr

06-58812513

Adres

Oegstgeeststraat 137

Postcode

5045TZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

180805840000

Rijschoolnummer

9905N9

Reviews

0.0
13
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Anoniempje

  Prettige manier van les krijgen. Ik raad de rijschool aan.

 2. Boris

  goede school . fijne ervaring

 3. Lydia Van Vooren

  Zowel als werknemer vond(en vind) ik het erg prettige en goede rijschool. Fouten maken mag, dat is zelfs nodig, daar word je beter van, zeker als je de gegeven tips ter harte neemt.
  Mijn zoon heeft er ook rijles gehad en is gelukkig ook de eerste keer geslaagd.

 4. PSMA

  Zeer professionele rijschool. Marc geeft les op een duidelijke manier en is altijd in voor een geintje. De 90 minuten zijn ook zo voorbij.

 5. M.

  Hele fijne en plezierige manier van lesgeven. Stelt je op je gemak en weet feilloos de punten waar je nog kan verbeteren uit te filteren. Veel geduld, maar zegt wel wat het op staat.

 6. Corry

  Een perfecte rijschool die oog heeft voor ieder individu. Mijn dochters hebben hier beide prima les gehad waarbij rekening werd gehouden met de verschillende karakters dus ook aanpak.
  Toppers !

 7. Petrus Antonissen

  Geweldig goede rijschool met zeer bekwaam en vriendelijk personeel zou iedereen deze rijschool aanbevelen

 8. Edith Verhoef

  Het is een van de betere rijschollen van Nederland.
  Vooraanstaand met alle soorten, van faalangst tot autisme alles kunnen ze aan.

 9. Dick

  Superrr goede rijschool en correct in rijles geven eerlijk en open tegen de leerling

 10. Femke

  Hele fijne rijschool. Ik heb gezocht op een goede rijschool in Tilburg en omstreken en kwam al snel bij rijschool Mijn Droom. Fijne lessen en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ik ben in eén keer geslaagd

 11. Frans Verhoef

  Prima rijschool.

 12. Liselotte

  Ik ben bij mijn droom terecht gekomen omdat vrienden van mij ook gelest hebben bij Marc en super blij waren met de lessen. Ik ben blij dat ik naar ze geluisterd heb. Het slagingspercentage is niet voor niets zo hoog, ook ik ben de eerste keer geslaagd! Echt een aanrader.

 13. Joop

  Geweldig wat mensen schrijven, geweldig hoe de ouders de kinderen onder druk zetten, want het mag niet veel kosten.
  Hun kind moet maar van alles, goed je best doen hoge cijfers op school halen gaan werken dit doen dat doen, laat je kind leven laat ze fouten maken. MIJN DROOM IS DE ALLER BESTE.
  Hun probleem is dat ze je willen laten slagen voor zo weinig mogelijk geld en daar moet Marc van afstappen.

 14. Amri

  Enorm blij met de rijschool Marc zit er met hart en ziel in en wilt dat je niet alleen slaagt voor je rijbewijs maar wilt je veilig de weg op sturen met enorm veel kennis voor als ik de weg op ging. Erg duidelijk zegt waar het op staat, kent de rijprocedure perfect en voert deze ook top uit! Binnenkort op examen met maar 18 lessen (H)

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo