Autorijschool Maher

Alles op een rijtje over Autorijschool Maher.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Maher ligt op 50%, 104 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij Autorijschool Maher? Dan heb je de keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Emmeloord.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Maher.

De rijschool heeft een locatie in Lelystad. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Baai 27, 8224DL Lelystad. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 27 26 66 30. Het KvK-nummer van de rijschool is: 668596700000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7861U1.

In welke plaats vind je Autorijschool Maher (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Lelystad.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Lelystad. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Kooijenwallet-Lelystad en Rijschool Arena.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Maher

Slagingspercentage

50

Aantal examens

104

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 27 26 66 30

Adres

Baai 27

Postcode

8224DL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord

KvK-nummer

668596700000

Rijschoolnummer

7861U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Maher”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo