KEMP Rijopleidingen B.V.

Op deze pagina lees je alles over KEMP Rijopleidingen B.V..

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets, brommobiel. Het gemiddelde slagingspercentage van KEMP Rijopleidingen B.V. is 100%, 1 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). KEMP Rijopleidingen B.V. biedt ook beroepsopleiding(en) aan: bus, vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets, tractor. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je van start met les bij KEMP Rijopleidingen B.V.? Dan heb je de keus uit 1 CBR examenlocaties: Eemnes.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over KEMP Rijopleidingen B.V..

De school heet een locatie in Lelystad. De adresgegevens zijn als volgt: Artemisweg 220, 8239DE Lelystad. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0320) 21 80 80, of (036) 538 44 42. Ze hebben een eigen website: kemp.eu. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 390481600000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7517K2.

Waar zit KEMP Rijopleidingen B.V. (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Lelystad.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Lelystad. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Snijders en Rijschool Gerard Wassink t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: KEMP Rijopleidingen B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Keurmerk

FAM

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Brommobiel

ja

Tractortheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

Bus

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0320) 21 80 80

Telefoon-nr

(036) 538 44 42

Website

kemp.eu

Adres

Artemisweg 220

Postcode

8239DE

Plaats

Examenlocatie(s)

Eemnes

KvK-nummer

390481600000

Rijschoolnummer

7517K2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KEMP Rijopleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo