Autorijschool Maarten Duffhuis

Lees alles over Autorijschool Maarten Duffhuis.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Maarten Duffhuis ligt op 71%, 49 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Maarten Duffhuis? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR examenlocatie: Mierlo.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Maarten Duffhuis.

De school heet een locatie in Mierlo. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Langenakker 162, 5731JW Mierlo. Ze zijn telefonisch bereikbaar op: 06 46 24 64 52. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 171699220000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2844A8.

Waar bezoek ik Autorijschool Maarten Duffhuis precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in de regio Mierlo.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Mierlo. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Autorijschool De Akkers en Autorijschool Rob Verschuuren.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Maarten Duffhuis

Slagingspercentage

71

Aantal examens

49

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 46 24 64 52

Adres

Langenakker 162

Postcode

5731JW

Plaats

Examenlocatie(s)

Mierlo

KvK-nummer

171699220000

Rijschoolnummer

2844A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Maarten Duffhuis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Maarten Duffhuis
Autorijschool Maarten Duffhuis

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo