Autorijschool Klinkert

Ontdek alles over Autorijschool Klinkert.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Klinkert is 43%, 28 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Start je met rijles bij Autorijschool Klinkert? Voor het afrijden heb je keus uit één CBR locatie: Leusden.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Klinkert.

Je vindt deze school in Zeist. Op zoek naar adresgegevens? Schaperlaan 17, 3705KH Zeist. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Het telefoonnummer van de rijschool is (030) 6994456. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschoolklinkert.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 301756480000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1160G8.

In welke plaats vind je Autorijschool Klinkert (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in Zeist.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle rijscholen in Zeist. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Johan Harkhoe en Auto- Motorrijschool Servaas.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Klinkert

Slagingspercentage

43

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 6994456

Website

autorijschoolklinkert.nl

Adres

Schaperlaan 17

Postcode

3705KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

301756480000

Rijschoolnummer

1160G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Klinkert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo