Autorijschool Klinkert

Lees meer over Autorijschool Klinkert.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Klinkert ligt op 46%, 35 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Klinkert? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR locaties: Leusden. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Klinkert.

De rijschool is te vinden in Zeist. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Schaperlaan 17, 3705KH Zeist. Dit is het e-mailadres van de school: info@autorijschoolklinkert.nl. Bellen? Het telefoonnummer is (030) 6994456. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, autorijschoolklinkert.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301756480000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1160G8.

Waar vind je Autorijschool Klinkert precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zeist.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Zeist. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: E.J. de Kruijf Autorijschool en AFYB Autorijschool.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Klinkert

Slagingspercentage

46

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolklinkert.nl

Telefoon

(030) 6994456

Website

autorijschoolklinkert.nl

Adres

Schaperlaan 17

Postcode

3705KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

301756480000

Rijschoolnummer

1160G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Klinkert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo