Autorijschool Klinkert

Ontdek alles over Autorijschool Klinkert.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Klinkert is 46%, 24 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Autorijschool Klinkert? Dan kun je kiezen uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leusden.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Klinkert.

De school heet een locatie in Zeist. Hierbij de adresgegevens van deze school: Schaperlaan 17, 3705KH Zeist. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: (030) 6994456. Ze hebben een eigen site met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolklinkert.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 301756480000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1160G8.

Waar vind je Autorijschool Klinkert (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Zeist.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zeist. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Verkeersschool Remijn en Rijschool Heller.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Klinkert

Slagingspercentage

46

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(030) 6994456

Website

autorijschoolklinkert.nl

Adres

Schaperlaan 17

Postcode

3705KH

Plaats

Examenlocatie(s)

Leusden

KvK-nummer

301756480000

Rijschoolnummer

1160G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Klinkert”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo