Autorijschool John Kroos

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool John Kroos.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool John Kroos ligt op 57%, 30 personen legden examen af (rijbewijs B). Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool John Kroos? Je hebt de keuze uit 1 examenlocatie van het CBR: Doetinchem. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over Autorijschool John Kroos.

Deze school heeft een vestiging in Etten Gld. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Dorpsstraat 1D, 7075AC Etten Gld. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 15 15 16 54. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: autorijschooljohnkroos.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 721521680000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2475N2.

Wat is de locatie van Autorijschool John Kroos (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Etten Gld.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Etten Gld. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Easy Go en Verkeersschool “Montferland”.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool John Kroos

Slagingspercentage

57

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 15 15 16 54

Website

autorijschooljohnkroos.nl

Adres

Dorpsstraat 1D

Postcode

7075AC

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

721521680000

Rijschoolnummer

2475N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool John Kroos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo