Autorijschool John Kroos

(1 klantbeoordeling)

Ontdek alles over Autorijschool John Kroos.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool John Kroos ligt op 62%, 47 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij Autorijschool John Kroos? Dan kies je uit 1 CBR examenlocaties: Doetinchem. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool John Kroos.

Deze school heeft een vestiging in Doetinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Eggedreef 124, 7006KJ Doetinchem. Dit is het e-mailadres van de rijschool: info@autorijschooljohnkroos.nl. Bellen kan, je bereikt ze op 06 15 15 16 54. De rijschool beschikt over een eigen site, hierbij het adres: autorijschooljohnkroos.nl/. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 721521680000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2475N2.

Waar bezoek je Autorijschool John Kroos (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in regio Doetinchem.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Doetinchem. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Regio Arnhem en Verkeersschool Richard Kaya.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool John Kroos

Slagingspercentage

62

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooljohnkroos.nl

Telefoon-nr

06 15 15 16 54

Website

autorijschooljohnkroos.nl

Adres

Eggedreef 124

Postcode

7006KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

721521680000

Rijschoolnummer

2475N2

1 review for Autorijschool John Kroos

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Jullian Harmsen

    Is een prettige rijinstructeur rustig en verteld ales op tijd en is vrij rustig iemand en geeft goeie instructies en was fijn om samen mee te werken

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo