Autorijschool John Kroos

Lees alles over Autorijschool John Kroos.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool John Kroos is 57%, 54 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Rijles volgen bij Autorijschool John Kroos? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Doetinchem. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek voor de auto.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool John Kroos.

Deze rijschool is gevestigd in Doetinchem. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Eggedreef 124, 7006KJ Doetinchem. Stuur ze een mailtje, info@autorijschooljohnkroos.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 15 15 16 54. De school beschikt over een eigen website: autorijschooljohnkroos.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 721521680000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 2475N2.

Waar vind je Autorijschool John Kroos precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de buurt van Doetinchem.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Doetinchem. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Coulier en Autorijschool Bosgoed.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool John Kroos

Slagingspercentage

57

Aantal examens

54

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschooljohnkroos.nl

Telefoon-nr

06 15 15 16 54

Website

autorijschooljohnkroos.nl

Adres

Eggedreef 124

Postcode

7006KJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Doetinchem

KvK-nummer

721521680000

Rijschoolnummer

2475N2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Jullian Harmsen

    Is een prettige rijinstructeur rustig en verteld ales op tijd en is vrij rustig iemand en geeft goeie instructies en was fijn om samen mee te werken

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo