Autorijschool “Jeroen Bosch”

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool “Jeroen Bosch”.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Jeroen Bosch” is 60%, 30 personen deden examen (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie-examens. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Rijles volgen bij Autorijschool “Jeroen Bosch”? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Den Bosch.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool “Jeroen Bosch”.

Deze rijschool is gevestigd in Vlijmen. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? De Wittlaan 4, 5252AS Vlijmen. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (073) 511 78 32. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschooljeroenbosch.nl. Het KvK-nummer van de school is 533912410000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8709F2.

Waar bezoek je Autorijschool “Jeroen Bosch”?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere rijscholen in Vlijmen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Vlijmen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Van Sleuwen Regio Oss en Autorijschool Paul Feddon.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “Jeroen Bosch”

Slagingspercentage

60

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(073) 511 78 32

Website

rijschooljeroenbosch.nl

Adres

De Wittlaan 4

Postcode

5252AS

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Bosch

KvK-nummer

533912410000

Rijschoolnummer

8709F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Jeroen Bosch””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Jeroen Bosch”
Autorijschool “Jeroen Bosch”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo