Autorijschool Helpman

Lees meer over Autorijschool Helpman.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Helpman is 67%, 3 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Helpman? Dan heb je keus uit 1 CBR-locaties: Hoogeveen. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Helpman.

Je vindt de rijschool in Groningen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Helper Kerkstraat 117, 9722ES Groningen. Bellen? Het telefoonnummer is 06 192 621 31. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 020573080000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 2021A8.

Waar bezoek je Autorijschool Helpman precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Groningen.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Groningen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Algemene rijopleiding Derksen en Rijschool Easy Go.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Helpman

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 192 621 31

Adres

Helper Kerkstraat 117

Postcode

9722ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

020573080000

Rijschoolnummer

2021A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Helpman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo