Autorijschool-Alex

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool-Alex.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool-Alex is 80%, 10 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Autorijschool-Alex biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool-Alex? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Groningen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het rijbewijs.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool-Alex.

De school is gevestigd in Groningen. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: P J Noel Bakerstraat 216, 9728WG Groningen. Ga je voor een proefles? Neem contact op via a.j.vanzanten@tele2.nl. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 29 46 28 48. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: autorijschool-alex.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 020686170000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 0620Z8.

Waar vind ik Autorijschool-Alex (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Alle rijscholen in Groningen.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Groningen. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Rijschool Peper en Autorijschool Trijnie.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool-Alex

Slagingspercentage

80

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

E-mail

a.j.vanzanten@tele2.nl

Telefoon-nr

06 29 46 28 48

Website

autorijschool-alex.nl/

Adres

P J Noel Bakerstraat 216

Postcode

9728WG

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

020686170000

Rijschoolnummer

0620Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool-Alex”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo