Autorijschool Grootel Ties Van

Alles op een rijtje over Autorijschool Grootel Ties Van.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Grootel Ties Van is 85%, 20 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les volgen bij Autorijschool Grootel Ties Van? Dan heb je keuze uit 1 CBR locaties: Eindhoven.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Grootel Ties Van.

De school heet een locatie in Eindhoven. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Haydnstraat 24, 5654TB Eindhoven. Dit is het e-mailadres van de school: [email protected]. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (040) 252 76 74, of 06 29 05 67 75. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: tiesvangrootel.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 170568250000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 8723U2.

Waar vind je Autorijschool Grootel Ties Van (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Eindhoven.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Eindhoven. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool Compliment en Rijschool Oirschot.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Grootel Ties Van

Slagingspercentage

85

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(040) 252 76 74

Telefoon-nr

06 29 05 67 75

Website

tiesvangrootel.nl

Adres

Haydnstraat 24

Postcode

5654TB

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

170568250000

Rijschoolnummer

8723U2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Grootel Ties Van”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Grootel Ties Van
Autorijschool Grootel Ties Van

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo