Autorijschool F.A. Perry

Lees alles over Autorijschool F.A. Perry.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool F.A. Perry ligt op 100%, 1 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool F.A. Perry? Je kunt kiezen uit 1 CBR-examenlocaties: Haarlem. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool F.A. Perry.

Deze rijschool is gevestigd in Hoogkarspel. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: De Scherper 11, 1616RG Hoogkarspel. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 427 388 88. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342651020000. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 4407F8.

Waar bezoek ik Autorijschool F.A. Perry?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Hoogkarspel.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hoogkarspel. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Prins Rijopleidingen en Rijschool DVH.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool F.A. Perry

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Telefoon-nr

06 427 388 88

Adres

De Scherper 11

Postcode

1616RG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

342651020000

Rijschoolnummer

4407F8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool F.A. Perry”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo