Autorijschool Europa

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Europa.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Europa is 57%, 21 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor les bij Autorijschool Europa? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties van het CBR: Venlo. Binnenkort je theorie behalen? Bekijk hier je beste keus voor het theorieboek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Europa.

Deze rijschool heeft een locatie in Grubbenvorst. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Grubbenhove 6, 5971CZ Grubbenvorst. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschool-europa.nl. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 10 74 02 99, of 06 10 74 02 99. Voor meer info check je de website van de rijschool: rijschool-europa.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 542224940000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0427Z7.

Waar vind ik Autorijschool Europa (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Grubbenvorst.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Grubbenvorst. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Verkeersschool Rutger Ploum en Rijbewijsteam Giel Wondergem.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Europa

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-europa.nl

Telefoon

06 10 74 02 99

Telefoon-nr

06 10 74 02 99

Website

rijschool-europa.nl

Adres

Grubbenhove 6

Postcode

5971CZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

542224940000

Rijschoolnummer

0427Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Europa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo