Autorijschool Europa

Alle informatie over Autorijschool Europa.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Europa is 56%, 27 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je voor lessen bij Autorijschool Europa? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Venlo.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Europa.

Deze school vind je in Grubbenvorst. Hierbij de adresgegevens van de school: Grubbenhove 6, 5971CZ Grubbenvorst. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 10 74 02 99, of 06 10 74 02 99. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: rijschool-europa.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 542224940000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0427Z7.

In welke plaats zit Autorijschool Europa?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Grubbenvorst.

Bekijk hier meer Rijscholen in Grubbenvorst. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Claudia Beurskens t.h.o.d.n. NXXT en Autorijschool Nikkelen-Deenen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Europa

Slagingspercentage

56

Aantal examens

27

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 10 74 02 99

Telefoon-nr

06 10 74 02 99

Website

rijschool-europa.nl

Adres

Grubbenhove 6

Postcode

5971CZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Venlo

KvK-nummer

542224940000

Rijschoolnummer

0427Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Europa”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo