Autorijschool “DITTA”

Alles wat je wilt weten over Autorijschool “DITTA”.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “DITTA” ligt op 43%, 122 personen legden examen af (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool “DITTA”? Je hebt voor het afrijden keus uit 4 examenlocaties van CBR: Rijswijk, Rotterdam*, Spijkenisse, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool “DITTA”.

Deze rijschool heeft een locatie in Rotterdam. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Moerkerkestraat 27, 3081RM Rotterdam. De rijschool bellen? 06 14 32 80 13. Het KvK-nummer van deze rijschool is 737689010000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5392A1.

Waar zit Autorijschool “DITTA”?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: De Wegmeester Rijopleiding en Verkeersschool Zuid.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool “DITTA”

Slagingspercentage

43

Aantal examens

122

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 14 32 80 13

Adres

Moerkerkestraat 27

Postcode

3081RM

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk, Rotterdam, Spijkenisse, Barendrecht

KvK-nummer

737689010000

Rijschoolnummer

5392A1

Reviews

0.0
4
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Sylvana

  Vandaag mijn rijbewijs in 1 x gehaald door middel van rijschool Ditta. Super ervaring gehad en daardoor veel zelfvertrouwen gekregen. 100% aan te raden!!!

 2. Jo

  Ik ben supertevreden met de diensten van Rijschool DITTA. Na meerdere minder fijne ervaringen met eerdere rij-instructeurs, heb ik in Anieq de rij-instructeur gevonden waar ik naar op zoek was. Voor mij is hij de beste rij-instructeur. Hij neemt de tijd om alles goed, rustig en duidelijk uit te leggen. Hij is heel vriendelijk, gezellig en neemt z’n werk echt serieus. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken, is iemand van de tijd en doet echt zijn best om je te helpen je rijbewijs te halen. Hij doet het echt niet om het geld! Heb je last van faalangst, dan ben je bij hem echt aan het juiste adres!

 3. Ronny

  In 1x geslaagd door goede begeleiding! Leuke bedrijf die met je meedenkt en eerlijk en oprecht is. Superservice. Ondanks mijn faalangst in 1x geslaagd.

 4. DragonTattoo1

  Rijschool Ditta is een fantastische rijschool. Zelf rij ik al een tijdje bij deze rijschool en ik zou nergens anders heen willen, zelfs niet als het goedkoper zou zijn. De instructeur is super vriendelijk en calm. Bij deze rijschool krijg je niet alleen rijles, nee je krijgt ook een goed gesprek. De instructeur Fazal Ditta is echt een hele aardige man en super vriendelijk. Hij vraagt hoe het “in het leven gaat” en als je het aan hem vraagt vertelt hij ook hoe zijn situatie er voor staat. Ook hoeft je maar te vertellen waar je heen wilt en je mag er naar toe rijden. Ik ben zelf bij deze rijschool uitgekomen omdat een vriend me had verteld dat het een goede rijschool is. En het stelt me zeker niet teleur!

Autorijschool “DITTA”
Autorijschool “DITTA”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo