Autorijschool Dick Plagmeijer

Lees alles over Autorijschool Dick Plagmeijer.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dick Plagmeijer is 58%, 31 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je voor les bij Autorijschool Dick Plagmeijer? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leiden. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorie boek.

Contact & telefoon van Autorijschool Dick Plagmeijer.

De rijschool heeft een locatie in Woubrugge. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Beatrixplantsoen 20, 2481AW Woubrugge. Heb je een vraag voor de rijschool? Dit is het e-mailadres: info@autorijschoolplagmeijer.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0172) 51 82 90, of 06 55 16 05 49. Ze hebben een eigen website met meer informatie: autorijschoolplagmeijer.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 280551980000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5974W2.

Waar zit Autorijschool Dick Plagmeijer precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in Woubrugge.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Woubrugge. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool J. v. Asselt v.o.f. en Rijschool First line.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Dick Plagmeijer

Slagingspercentage

58

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolplagmeijer.nl

Telefoon

(0172) 51 82 90

Telefoon-nr

06 55 16 05 49

Website

autorijschoolplagmeijer.nl

Adres

Beatrixplantsoen 20

Postcode

2481AW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

280551980000

Rijschoolnummer

5974W2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dick Plagmeijer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Dick Plagmeijer
Autorijschool Dick Plagmeijer

Rijschoolspecialist.nl
Logo