Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

Alles over Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F..

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. is 80%, 56 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs C). Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Kies je voor lessen bij Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-locaties: Leeuwarden. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F..

De rijschool is gevestigd in Hallum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ljouwerterdyk 14, 9074CS Hallum. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@vrachtautorijschool.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (058) 25 70 052, of (06)44 02 06 66. Ze hebben een eigen site: vrachtautorijschool.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 010243540000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0565F1.

Waar bezoek je Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in regio Hallum.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Hallum. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: De Weerd Transportopleidingen B.V. en TNL Transportopleidingen Nico Lardinois h/o Creemers-Belfort.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

Slagingspercentage

80

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@vrachtautorijschool.nl

Telefoon

(058) 25 70 052

Telefoon-nr

(06)44 02 06 66

Website

vrachtautorijschool.nl

Adres

Ljouwerterdyk 14

Postcode

9074CS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

010243540000

Rijschoolnummer

0565F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.
Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

Rijschoolspecialist.nl
Logo