Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

Alle informatie over Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F..

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. is 88%, 56 personen legden examen af (rijbewijs C). Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. verzorgt ook beroepsopleiding(en): vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Start je met rijles bij Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Leeuwarden. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F..

Deze rijschool vind je in Hallum. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Ljouwerterdyk 14, 9074CS Hallum. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: info@vrachtautorijschool.nl. De rijschool is telefonisch te bereiken op (058) 25 70 052, of (06)44 02 06 66. De school beschikt over een eigen website, hierbij: vrachtautorijschool.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 010243540000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 0565F1.

Waar vind je Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Hallum.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Hallum. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool van Bentum B.V. en De Weerd Transportopleidingen B.V..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

Slagingspercentage

88

Aantal examens

56

Auto

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

info@vrachtautorijschool.nl

Telefoon

(058) 25 70 052

Telefoon-nr

(06)44 02 06 66

Website

vrachtautorijschool.nl

Adres

Ljouwerterdyk 14

Postcode

9074CS

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

010243540000

Rijschoolnummer

0565F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.
Vrachtautorijschool Wagenaar V.O.F.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo