Autorijschool C. Zeeman

Ontdek alles over Autorijschool C. Zeeman.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool C. Zeeman is 45%, 55 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Praktijkles volgen bij Autorijschool C. Zeeman? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Rijswijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool C. Zeeman.

Deze rijschool heeft een locatie in De Lier. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Burg van Doornlaan 1D, 2678KA De Lier. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is (0174) 51 26 67. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272105670000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3835N1.

Wat is de locatie van Autorijschool C. Zeeman precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Overige scholen in regio De Lier.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in De Lier. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool West en Verkeerschool N&N Wegwijs in het verkeer!.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool C. Zeeman

Slagingspercentage

45

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Telefoon

(0174) 51 26 67

Adres

Burg van Doornlaan 1D

Postcode

2678KA

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272105670000

Rijschoolnummer

3835N1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Mathijs

    Rijles is mij hier uitstekend bevallen. Aan te raden voor anderen!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo