Autorijschool “Briljant”

Lees alles over Autorijschool “Briljant”.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Briljant” is 100%, 1 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je van start met les bij Autorijschool “Briljant”? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Harderwijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool “Briljant”.

De rijschool is te vinden in Hulshorst. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Harderwijkerweg 213, 8077RD Hulshorst. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: bert-wagt@hotmail.com. Bellen kan, het telefoonnummer is 627170845, of (0341) 25 01 75. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolbriljant.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 080243690000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7277K1.

Waar bezoek je Autorijschool “Briljant” precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Hulshorst.

Bekijk hier alle Rijscholen in Hulshorst. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Lobbezoo Verkeers Opleidingen en Robbert van Velzen t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb je hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door je ervaring te delen! Scrol naar beneden, je kunt je review helemaal onderaan deze pagina publiceren. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool “Briljant”

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

bert-wagt@hotmail.com

Telefoon

627170845

Telefoon-nr

(0341) 25 01 75

Website

rijschoolbriljant.nl

Adres

Harderwijkerweg 213

Postcode

8077RD

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

080243690000

Rijschoolnummer

7277K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Briljant””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Briljant”
Autorijschool “Briljant”

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo