Autorijschool “Briljant”

Alle informatie over Autorijschool “Briljant”.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool “Briljant” is 58%, 12 personen deden examen (rijbewijs B). Haal je liever eerst je theorie? Deze rijschool biedt theorielessen voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Start je met les bij Autorijschool “Briljant”? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Harderwijk.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool “Briljant”.

De school is te vinden in Hulshorst. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Harderwijkerweg 213, 8077RD Hulshorst. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is 627170845, of (0341) 25 01 75. De school heeft een eigen site: rijschoolbriljant.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 80243690000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 7277K1.

In welke plaats vind ik Autorijschool “Briljant” (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Hulshorst.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hulshorst. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Lobbezoo Verkeers Opleidingen en Verkeersschool Dijkhuizen.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool “Briljant”

Slagingspercentage

58

Aantal examens

12

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

627170845

Telefoon-nr

(0341) 25 01 75

Website

rijschoolbriljant.nl

Adres

Harderwijkerweg 213

Postcode

8077RD

Plaats

Examenlocatie(s)

Harderwijk

KvK-nummer

80243690000

Rijschoolnummer

7277K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool “Briljant””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool “Briljant”
Autorijschool “Briljant”

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo