Autorijschool Bos Roden

Alles over Autorijschool Bos Roden.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bos Roden ligt op 64%, 25 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Bos Roden? Dan kun je kiezen uit 1 CBR locaties: Groningen.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Bos Roden.

Je vindt deze rijschool in Roden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Rusthoven 32, 9301TD Roden. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 29 33 75 26. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: autorijschool-bos.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 20966260000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 0209F1.

Waar bezoek ik Autorijschool Bos Roden?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Roden.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Roden. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Rob Winkel en Voorrang.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Bos Roden

Slagingspercentage

64

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 29 33 75 26

Website

autorijschool-bos.nl

Adres

Rusthoven 32

Postcode

9301TD

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen

KvK-nummer

20966260000

Rijschoolnummer

0209F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bos Roden”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo