Autorijschool Bob Antonisse

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Bob Antonisse.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bob Antonisse is 67%, 33 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorieles aan voor: auto. Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Les volgen bij Autorijschool Bob Antonisse? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR locaties: Haarlem.

Beschikt de school over een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling mag je dus kwaliteit verwachten van een rijschool met keurmerk.

Contactgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Bob Antonisse.

Deze school heeft een vestiging in Petten. De adresgegevens: Noordzeestraat 35, 1755PG Petten. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 022 6756745, of 06 21 80 80 94. Het KvK-nummer van de rijschool is 342115570000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2758K8.

Wat is de locatie van Autorijschool Bob Antonisse precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Petten.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Petten. Check ook deze twee rijscholen: Verkeersschool van Buuren B.V. en Autorijschool van der Drift.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Bob Antonisse

Slagingspercentage

67

Aantal examens

33

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

022 6756745

Telefoon-nr

06 21 80 80 94

Adres

Noordzeestraat 35

Postcode

1755PG

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

342115570000

Rijschoolnummer

2758K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bob Antonisse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Bob Antonisse
Autorijschool Bob Antonisse

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo