Autorijschool Blok-Huls

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Blok-Huls.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Blok-Huls is 52%, 291 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: motor, auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. (Praktijk)les volgen bij Autorijschool Blok-Huls? Rij-examen doe je bij een van de één CBR examenlocaties: Zwolle.

Beschikt deze school over keurmerken?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze school, ze beschikken over een FAM-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Blok-Huls.

Je vindt deze school in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Voltastraat 3, 8013PM Zwolle. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: [email protected] blok-huls.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (038) 465 82 65. De school beschikt over een eigen website, hierbij: blok-huls.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 50524470000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1299G1.

Waar zit Autorijschool Blok-Huls (routebeschrijving en kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Zwolle.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle rijscholen in Zwolle. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool LAT en ANWB Rijopleiding Zwolle.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Blok-Huls

Slagingspercentage

52

Aantal examens

291

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected] blok-huls.nl

Telefoon

(038) 465 82 65

Website

blok-huls.nl

Adres

Voltastraat 3

Postcode

8013PM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

50524470000

Rijschoolnummer

1299G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Blok-Huls”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo