Autorijschool Blok-Huls

Ontdek alles over Autorijschool Blok-Huls.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Blok-Huls is 48%, 226 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool Blok-Huls? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beschikt deze rijschool over keurmerken?

Deze rijschool beschikt over een FAM-keurmerk. Opleiders die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Blok-Huls.

Deze school heeft een locatie in Zwolle. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Voltastraat 3, 8013PM Zwolle. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected] blok-huls.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (038) 465 82 65. Deze rijschool heeft een eigen site: blok-huls.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 050524470000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 1299G1.

Wat is de locatie van Autorijschool Blok-Huls precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Zwolle. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Jos Post en Rijden bij Bart.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Blok-Huls

Slagingspercentage

48

Aantal examens

226

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected] blok-huls.nl

Telefoon

(038) 465 82 65

Website

blok-huls.nl

Adres

Voltastraat 3

Postcode

8013PM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050524470000

Rijschoolnummer

1299G1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Blok-Huls”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo