Autorijschool Reza

Lees alles over Autorijschool Reza.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Reza is 51%, 55 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Les je bij Autorijschool Reza? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Zwolle.

Gratis proefles & auto theorie

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een 100% gratis proefles aan in jouw regio.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Autorijschool Reza.

De rijschool heeft een locatie in Zwolle. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Reigerstraat 18, 8011BM Zwolle. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 47 13 74 88. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie: autorijschoolreza.nl. Het KvK-nummer van deze school is: 639445960000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4539R8.

Waar vind ik Autorijschool Reza (route & kaart)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere scholen in de buurt van Zwolle.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Zwolle. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Roadwise en Kernpunt Rij-opleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Reza

Slagingspercentage

51

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 47 13 74 88

Website

autorijschoolreza.nl

Adres

Reigerstraat 18

Postcode

8011BM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

639445960000

Rijschoolnummer

4539R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Reza”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo