Autorijschool Beryl Zwolle ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Autorijschool Beryl

Alles over Autorijschool Beryl.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Beryl is 53%, 30 personen legden examen af (rijbewijs B). Alvast starten met verkeerstheorie? Begin met online theorie examens en bereid je zo optimaal voor op het examen van het CBR. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Ga je voor les bij Autorijschool Beryl? Je hebt keus uit 1 CBR locaties: Zwolle. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Gratis proefles & auto theorie gratis oefenen

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Koop het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Beryl.

De school heet een locatie in Zwolle. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Egelveld 7, 8017LS Zwolle. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (038) 466 18 43, of 06 53 45 02 08. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolberyl.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 50670060000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 0914K8.

Wat is de locatie van Autorijschool Beryl precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Zwolle.

Bekijk hier meer Rijscholen in Zwolle. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Hamer V.O.F. en Rijschool Gerard Poker.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Beryl

Slagingspercentage

53

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 45 02 08

Website

autorijschoolberyl.nl

Adres

Egelveld 7

Postcode

8017LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

50670060000

Rijschoolnummer

0914K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Beryl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo