Autorijschool Beryl

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Beryl.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Beryl is 40%, 30 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Lessen volgen bij Autorijschool Beryl? Afrijden doe je bij een van de 1 examenlocatie: Zwolle. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorie boek scooter of auto.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Beryl.

Deze school heeft een locatie in Zwolle. Hierbij de adresgegevens: Egelveld 7, 8017LS Zwolle. Stuur ze een mailtje, info@autorijschoolberyl.nl. Het telefoonnummer van de rijschool is (038) 466 18 43, of 06 53 45 02 08. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool, autorijschoolberyl.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 050670060000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0914K8.

In welke plaats vind je Autorijschool Beryl?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Zwolle.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zwolle. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Kernpunt Rij-opleidingen en By Joyce t.h.o.d.n. Jos Post.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Beryl

Slagingspercentage

40

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolberyl.nl

Telefoon

(038) 466 18 43

Telefoon-nr

06 53 45 02 08

Website

autorijschoolberyl.nl

Adres

Egelveld 7

Postcode

8017LS

Plaats

Examenlocatie(s)

Zwolle

KvK-nummer

050670060000

Rijschoolnummer

0914K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Beryl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo