Autorijschool Bert&Coby

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Bert&Coby.

Praktijklessen volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Bert&Coby is 0%, 1 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Autorijschool Bert&Coby biedt ook beroepsopleiding(en): . Les je bij Autorijschool Bert&Coby? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-locaties: Alkmaar. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Autorijschool Bert&Coby.

De school heeft een vestiging in Heerhugowaard. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Straalsteen 101, 1703ES Heerhugowaard. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (072) 534 55 13. Het KvK-nummer van de rijschool is 716940210000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6169X1.

Wat is de locatie van Autorijschool Bert&Coby precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in de regio Heerhugowaard.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Heerhugowaard. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Mike en Autorijschool Raisa.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Bert&Coby

Slagingspercentage

0

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(072) 534 55 13

Adres

Straalsteen 101

Postcode

1703ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

716940210000

Rijschoolnummer

6169X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Bert&Coby”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo