Autorijschool BEB Driving

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool BEB Driving.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool BEB Driving ligt op 33%, 3 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool BEB Driving? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Utrecht.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool BEB Driving.

Je vindt deze school in Amsterdam. Dit zijn de adresgegevens: Schoffelstraat 151, 1097VT Amsterdam. De school is telefonisch bereikbaar op . Het KvK-nummer van deze school is 708270870000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5854X4.

Waar zit Autorijschool BEB Driving (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Amsterdam.

Klik hier voor alle Rijscholen in Amsterdam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Ishak en Verkeersopleidingscentrum Rijlesplanet.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool BEB Driving

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Adres

Schoffelstraat 151

Postcode

1097VT

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

708270870000

Rijschoolnummer

5854X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool BEB Driving”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool BEB Driving
Autorijschool BEB Driving

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo