Autorijschool Ashok

Alle details over Autorijschool Ashok.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ashok ligt op 29%, 7 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool Ashok? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Emmen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Ashok.

De school heet een locatie in Zwartemeer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Lok 7, 7894CC Zwartemeer. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 50 66 60 15. Het KvK-nummer van deze school is: 736024420000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4342U9.

In welke plaats vind ik Autorijschool Ashok?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Zwartemeer.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Zwartemeer. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Raymond Jansen en Rijopleiding Meppelder.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Ashok

Slagingspercentage

29

Aantal examens

7

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 50 66 60 15

Adres

Lok 7

Postcode

7894CC

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen

KvK-nummer

736024420000

Rijschoolnummer

4342U9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Ashok”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo