Autorijschool Arnoud

Lees meer over Autorijschool Arnoud.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Arnoud ligt op 75%, 48 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Arnoud? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR locaties: Den Helder. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook les met een automaat personenauto. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool Arnoud.

Je vindt deze school in Den Helder. Hierbij de adresgegevens: Noordzeestraat 16, 1784BR Den Helder. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: info@rijschoolarnoud.nl. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0223) 62 66 96, of 06 51 19 72 18. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: rijschoolarnoud.nl. Het KvK-nummer van de school is 370736560000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2620R7.

In welke plaats vind ik Autorijschool Arnoud (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Den Helder.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Den Helder. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Arnold en Autorijschool Den Helder.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool Arnoud

Slagingspercentage

75

Aantal examens

48

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolarnoud.nl

Telefoon

(0223) 62 66 96

Telefoon-nr

06 51 19 72 18

Website

rijschoolarnoud.nl

Adres

Noordzeestraat 16

Postcode

1784BR

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

370736560000

Rijschoolnummer

2620R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Arnoud”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo