Arti-Drive

Alle informatie die je nodig hebt over Arti-Drive.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Arti-Drive is 50%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je voor les bij Arti-Drive? Dan heb je keuze uit 1 CBR-afrijdlocatie: Enschede.

Adres- en contactgegevens van Arti-Drive.

De school heet een locatie in Enschede. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Dr. Van Damstraat 1, 7523XM Enschede. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 401 482 23. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 561418900000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 8448R8.

In welke plaats vind je Arti-Drive (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Enschede.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Enschede. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Autorijschool Heskamp en Autorijschool van Dalm.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Arti-Drive

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 401 482 23

Adres

Dr. Van Damstraat 1

Postcode

7523XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Enschede

KvK-nummer

561418900000

Rijschoolnummer

8448R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Arti-Drive”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo