ACM Opleidingen B.V.

Alle informatie die je nodig hebt over ACM Opleidingen B.V..

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ACM Opleidingen B.V. is 0%, 2 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Vandaag nog aan de slag? Om je optimaal voor te bereiden op het CBR theorie-examen kun je online gratis theorie examens maken. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je voor lessen bij ACM Opleidingen B.V.? Je kiest uit 1 examenlocaties van CBR: Hoogeveen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van ACM Opleidingen B.V..

De rijschool is te vinden in Elburg. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Oostelijke Rondweg 1, 8081RT Elburg. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0525) 69 01 14. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 80766540000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 3941W8.

Waar zit ACM Opleidingen B.V. (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Elburg.

Meer rijscholen vinden? Check hier alle Rijscholen in Elburg. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Fons en Verkeersschool Manon.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: ACM Opleidingen B.V.

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(0525) 69 01 14

Adres

Oostelijke Rondweg 1

Postcode

8081RT

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

80766540000

Rijschoolnummer

3941W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ACM Opleidingen B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo