A&B Rijschool

Op deze pagina vind je alles over A&B Rijschool.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van A&B Rijschool is 33%, 3 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Praktijkles volgen bij A&B Rijschool? Je kunt terecht bij 1 CBR locaties: Tiel. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Alle contact- en adresgegevens van A&B Rijschool.

Je vindt deze school in Veenendaal. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Weegbree 36, 3903GT Veenendaal. Het telefoonnummer van de rijschool is 0615913931. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 66736625. Bij het CBR is de rijschool bekend onder rijschoolnummer 1970F0.

In welke plaats zit A&B Rijschool (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Veenendaal.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Veenendaal. Check ook deze rijscholen: 1 winner en Rijschool Snelle.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: A&B Rijschool

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Telefoon-nr

0615913931

Adres

Weegbree 36

Postcode

3903GT

Plaats

Examenlocatie(s)

Tiel

KvK-nummer

66736625

Rijschoolnummer

1970F0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “A&B Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo