Voorrang

Alles over Voorrang.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Voorrang is 58%, 64 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Voorrang biedt ook beroepsopleiding(en), taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: auto. Rijles volgen bij Voorrang? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties: Deventer. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Voorrang.

De school heeft een vestiging in Deventer. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Elmerinkweg 17, 7421ES Deventer. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@rijschool-voorrang.nl. Bellen kan via: (0570) 63 46 60, of 06 53 48 69 56. De school heeft een eigen site met meer informatie: rijschool-voorrang.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 380227780000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2078Z7.

Waar bezoek ik Voorrang (kaart, routebeschrijving)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Deventer.

Klik hier voor meer Rijscholen in Deventer. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Postma Rijopleidingen B.V. en Autorijschool Alfred van der Kaaij t.h.o.d.n. LesGo.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Voorrang

Slagingspercentage

58

Aantal examens

64

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-voorrang.nl

Telefoon

(0570) 63 46 60

Telefoon-nr

06 53 48 69 56

Website

rijschool-voorrang.nl

Adres

Elmerinkweg 17

Postcode

7421ES

Plaats

Examenlocatie(s)

Deventer

KvK-nummer

380227780000

Rijschoolnummer

2078Z7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Voorrang”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo