Voorrang

Alles over Voorrang.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Voorrang ligt op 53%, 91 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! (Praktijk)les volgen bij Voorrang? Dan kun je kiezen uit 2 CBR-locaties: Groningen, Winschoten.

Contact- en adresgegevens van Voorrang.

Deze rijschool is gevestigd in Sappemeer. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Noorderstraat 321, 9611AH Sappemeer. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 42 52 53 40. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: verkeersschoolvoorrang.nl. Het KvK-nummer van de school is 568184910000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0143N1.

Wat is de locatie van Voorrang (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Meer rijscholen in Sappemeer.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Sappemeer. Check ook deze rijscholen: Verkeersschool Holmersma en Spits ’92.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Voorrang

Slagingspercentage

53

Aantal examens

91

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 42 52 53 40

Website

verkeersschoolvoorrang.nl

Adres

Noorderstraat 321

Postcode

9611AH

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten

KvK-nummer

568184910000

Rijschoolnummer

0143N1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Voorrang”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo