Verkeersschool Tracking

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Tracking.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Tracking ligt op 50%, 14 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Verkeersschool Tracking? Je rijdt af bij een van de 2 examenlocaties: Dordrecht, Barendrecht. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Contactgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Tracking.

Deze school vind je in Sliedrecht. Hierbij de adresgegevens van deze school: Baanhoek 168, 3361GN Sliedrecht. Voor telefonisch contact bel je met 06 51 15 71 25. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 242899270000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 0253A8.

In welke plaats zit Verkeersschool Tracking?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in regio Sliedrecht.

Klik hier voor meer Rijscholen in Sliedrecht. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijopleiding Johan Vd Horst en Autorijschool Magic.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Tracking

Slagingspercentage

50

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 51 15 71 25

Adres

Baanhoek 168

Postcode

3361GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Dordrecht, Barendrecht

KvK-nummer

242899270000

Rijschoolnummer

0253A8

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. A. Guellafi

    Fijne rijschool, No nonsense mentaliteit en een uitermate geduldige instructeur!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo