Verkeersschool Pita

Alle gegevens van Verkeersschool Pita.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Pita ligt op 70%, 10 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor rijles bij Verkeersschool Pita? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Verkeersschool Pita.

Deze school heeft een locatie in Aalsmeer. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Seringenstraat 7, 1431BH Aalsmeer. Bellen? Het telefoonnummer is 06 40 59 55 84. Het KvK-nummer van deze rijschool is 342963380000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3863G8.

Waar zit Verkeersschool Pita (kaart en route)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Aalsmeer.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Aalsmeer. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Auto- en Motorrijschool Hippe Amstelveen en Rijschool Hans Hofstee.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Verkeersschool Pita

Slagingspercentage

70

Aantal examens

10

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon

06 40 59 55 84

Adres

Seringenstraat 7

Postcode

1431BH

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342963380000

Rijschoolnummer

3863G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Pita”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo